Kontemporär musik

Billboard 100-listan har alltid varit en indikator på vilka låtar som spelas mest, både i USA och internationellt. Där har storheter som Elvis Presley, The Beatles och The Rolling Stones legat flera veckor i sträck. Nu är det dags för nästa generation att inta topplistorna. En av de största stjärnorna i dagens musik är Taylor Swift. Hon är bara 25 år, men hon har redan hunnit släppa flera prisvinnande album och listtoppande låtar. Hon har en hängiven skara fans som fortsätter att stötta henne i med- och motgång, men hennes musik har inte bara vunnit fansens hjärtan. Även respekterade musikkritiker har nickat gillande åt hennes alster och hon fortsätter att vara enormt framgångsrik.

 

Om Taylor Swift redan har hunnit bli rutinerad på musikscenen, så är Meghan Trainor ett betydligt nyare namn. Trots att hon bara har haft en stor hit tippar många experter henne som nästa stora stjärna på den amerikanska musikscenen. Hennes låt All About That Bass blev en megahit runt om i hela världen och har spelats flitigt på radio. Trainor är bara 21 år och växte upp i en liten stad i Massachusetts. Hon släppte två album som tonåring, men de gick under radarn för de flesta. Istället var det den framgångsrike producenten Kevin Kadish som hjälpte Trainor att nå framgången. De skrev All About That Bass tillsammans, och det blev det första steget på en framgångsrik karriär som inte är slut på långa vägar. Sedan dess har hon släppt ytterligare ett par singlar, och hon kommer att turnera runt Nordamerika under 2015.Kontemporär musik 22

 

Det är inte bara kvinnlig dominans på topplistorna. Ed Sheeran är den rödhårige charmören som satt många flickhjärtan i brand med sina vackra låtar. Han började sin karriär i London och spelade på mindre klubbar i staden tills han flyttade till Los Angeles och blev upptäckt av Jamie Foxx. Det var början på en karriär som utvecklats i en förundrande takt. När han fick göra soundtracket till den stora Hollywood-filmen The Hobbit blev hans namn känt över hela världen och låten I See Fire blev en magnifik framgång. Om du vill anpassa prylar med referenser till dina favoritartister kan du göra det genom att till exempel utforma namnskyltar med din egen design.

 

Comments are closed.

 
 
 
 
petit